Gestoofde varkenswang

Cashewnoot / Limoen crunch / Aubergine kaviaar
  • 10 porties

Recept

Ingrediënten:

Bereidng Varkenswang:

  1. Gaar de varkenswangen in de CHEF Gevogeltefond met de kruiden tot ze net gaar zijn
  2. Haal de varkenswangen uit het vocht en laat afkoelen onder plastic
  3. Haal het vet en het vliesje van de varkenswangen af
  4. Glaceer à la minute met CHEF Demi glace

Bereiding Cashew Mousseline:

  1. Gaar 200 g cashewnoten in de melk
  2. Draai de noten als ze zacht zijn met de melk glad in de blender
  3. Breng op smaak met zout

Bereiding Limoen Crunch:

  1. Maal 50 g cashewnoten in de robot coupe
  2. Snijd van de aardappel mooie brunoise en bak deze krokant
  3. Bak de panko in een pan zonder olie goudbruin
  4. Pof het buikvet en rasp de limoenen
  5. Meng alle ingrediënten

Bereiding Aubergine Kaviaar

  1. Snijd de aubergine doormidden en snijd deze kruislings in
  2. Bestrooi de aubergine met zout en olijfolie en rol in aluminiumfolie
  3. Pof de aubergine gedurende 20 minuten op 200°C
  4. Hak de gare aubergine fijn tot ‘kaviaar’