Grove tortellini gevuld met spinazie en ricotta en CHEF Pepersaus

Tortellini / spinazie / ricotta / CHEF Pepersaus
  • 10 porties

Recept

Ingrediënten (10 personen)

 

30    st      grove gevulde tortellini
                 olijfolie 

1      kg     wilde spinazie
200   g      sjalot
2      st      knoflook
10     g      ras el hanout
1        l      CHEF Pepersaus

 

Bereiding
 

  • Kook de tortellini in ruim water met zout.

  • Zet de fijngesneden knoflook en de sjalot aan in weinig olie.

  • Doe op het laatste moment de Ras el Hanout erbij

  • Voeg hier de gewassen en geplukte spinazie aan toe

  • Roerbak het geheel zeer kort.

  • Verwarm de CHEF Pepersaus en serveer de pasta samen met de spinazie en de peper saus. 

 

Tip: Vervang de tortellini door bucatini of casarecce

 

Gebruikte producten in dit recept: