

Recept
Ingrediënten:
Knolselderij crème
800 gram Knolselderij
200 gram Hazelnoot gebrand en gezouten
50 gram Boter
50 gram CHEF Liquid Concentrate paddenstoel
2 gram Cayenne poeder
4 gram Zout
Zwarte knoflook crème
50 gram Yoghurt
50 gram Eiwit
20 gram Witte aceto
10 tenen Zwarte knoflook
200 gram Zonnebloemolie
Curry madras crème
50 gram Yoghurt
50 gram Eiwit
20 gram Witte aceto
10 gram Curry madras poeder
200 gram Zonnebloemolie
CHEF Liquid Concentrate Paddenstoelen sap met knolselderij
10 gram CHEF Liquid Concentrate Paddenstoel
100 gram Kookvocht knolselderij
200 gram Olie curry madras
Krokante hazelnootjes
Hazelnoot rasp
Oost indische kers poeder gedroogd
Oost indische kers
Werkwijze Knolselderij crème:
- Schil en snijd de selderij in grove stukken
- Vacumeer samen met de boter
- Stoom gaar op 100 graden voor 25 minuten
- Giet de massa af en draai fijn in de thermoblender met de hazelnoten
- Maak op smaak met cayenne, CHEF Liquid Concentrate paddenstoel en zout
- Meng het eiwit, yoghurt, aceto en de zwarte knoflook in een litermaat met behulp van een staafmixer
- Voeg druppelsgewijs de olie toe totdat je een mooie dikke crème krijgt
- Maak op smaak met zout indien nodig
Werkwijze Curry madras crème:
- Myoteer de curry en laat trekken met de olie
- Meng de eiwit, yoghurt en de aceto met behulp van een staafmixer
- Voeg druppelsgewijs de curry olie toe totdat je een mooie dikke crème krijgt
- Maak op smaak met zout indien nodig
Werkwijze CHEF Liquid Concentrate Paddenstoelen en knolselderij dressing:
- Maak een dressing van bovenstaande ingrediënten en serveer bij het gerecht
Dresseer vervolgens alle componenten op het bord naar eigen inzicht.
Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!
Gebruikte producten in dit recept:
