Kruidige varkenshaas

gemarineerd in grove mosterd met rode wijnsaus
  • 10 porties

Recept

Ingrediënten Varkenshaas:

Garnituur:

  • gemengde paddenstoelen
  • rode biet
  • aardappel

Bereiding Varkenshaas:

  1. Snijd de varkenshaas in mooie kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn. 
  2. Meng de olijfolie met de MAGGI Rotidor, MAGGI Pepermelange, knoflook en mosterd.
  3. Marineer hier 24 uur de gesneden varkenshaas in.
  4. Snipper de sjalot en snijd de pomodori in kwarten.
  5. Bak de varkenshaas in de marinade; voeg ondertussen de fijngesneden sjalot en tomaten toe.
  6. Blus het geheel af met de CHEF Rode wijnsaus.
  7. Garneer met de lente ui.

Garnituur:

  1. Kook de rode biet en de aardappel gaar. Snijd daarna in kleine blokjes.
  2. Pak de gemengde paddenstoelen kort op in een koekenpan met een beetje olijfolie.
  3. Gebruik deze groenten voor de garnering van het gerecht, eventueel met wat extra ringetjes bosui.

Chef

Dit recept is bedacht door Charlie Beyhan (Van der Valk Schiphol).

Gebruikte producten in dit recept: