
Bel:020-5699403
Recept
Ingrediënten:
- 20 st langoustine
- Olijfolie
- Peper
- Zout
- Limoenrasp
- 100 g room
- 150 g melk
- 100 g oude geitenkaas
- 75 g water
- 20 g gel crème
- 400 g CHEF Natural Schaaldierenfumet
- 100 g water
- 5 g agar-agar
- 5 st rode biet
- 3 dl bietensap
- 200 g sushi azijn
- 20 g olijfolie
- Limoenrasp
Bereiding Langoustines:
- Snijd de langoustines tot tartaar en maak aan met olijfolie, peper, zout en limoenrasp
- Rol de tartaar uit tussen plastic en vries in
- Snijd hier strakke balken uit
- Laat de balken op het bord ontdooien
Bereiding Geitenkaas Emulsie:
- Laat de room, melk, geitenkaas, het water en de gel crème – bindmiddel sosa – 5 minuten draaien in de thermoblender op 85°C
Bereiding Schaaldierencrème:
- Breng de CHEF Schaaldierenfumet, het water en de agar-agar aan de kook en laat 3 minuten doorkoken
- Stort het mengsel in mallen en laat afkoelen
Bereiding Gemarineerde Bieten
- Kook de bieten in bietensap en snijd daarna in dunne plakken
- Marineer de plakken in sushi azijn en olijfolie
- Breng op smaak met peper en zout