Makreelsalade

Venkel / Lauwwarme dressing van vintage soja
  • 4 porties

Recept

Ingrediënten Makreelsalade:

  • 4 st makreel
  • 3 st venkel
  • 3 st radijs
  • 200 g paddenstoelenkruim
  • 4 dl hangop
  • sla
  • zout
  • peper

Ingrediënten Dressing:

 

Bereiding Makreelsalade:

  1. Fileer de makreel
  2. Snijd de venkel ragfijn
  3. Schaaf de radijs in dunne plakjes
  4. Was de sla

Bereiding Dressing:

  1. Verwarm de CHEF Liquid Concentrate Vis
  2. Snijd de sjalot fijn
  3. Hak de peterselie
  4. Voeg de soja en yuzu toe

Serveren:

  1. Leg de makreel in de lauwwarme dressing
  2. Bouw de salade op met de venkel, radijs, makreel en sla
  3. Spuit dopjes van de hangop
  4. Strooi wat paddenstoelenkruim over het gerecht
  5. Na mise en place 30 seconden samenstellen

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.