Oosterse salade met Garden Gourmet Filet stukjes

    Recept

    Ingrediënten:

    1        stuks    komkommer
    1        stuks    rode ui
    100    gram    sugarsnaps
    1        stuks    mango    
    ½       bos       mint
    ½       bos       koriander
    15      gram    CHEF Liquid Concentrate Asian
    500    gram    water


    Dressing:

    50      gram    CHEF Liquid concentrate Asian
    100    gram    zonnebloemolie
    5        gram    sesamolie
    1        stuks    rode ui
    ½       stuks    rode peper
    ½       stuks    komkommer
    ½       bos       mint
    ½       bos       koriander
    1        stuks    limoen

    Werkwijze

    Salade:

    • De Chef Liquid Concentrate aanmaken met het water en aan de kook laten komen.
    • Daarin de filet stukjes leggen en rustig laten trekken in de bouillon.
    • De groenten snijden en de sugarsnaps zeer kort bakken.
    • Alle groenten samenmengen.
    • De mango in blokken snijden en met de salade mengen
    • Aanmaken met een beetje dressing.
    • De filet stukjes uit de bouillon halen en iets droog deppen. Daarna zeer kort bakken in een pan met een scheutje olie.


    Dressing:

    • De sjalot, knoflook & rode peper aanzweten zonder te kleuren.
    • CHEF Liquid Concentrate Asian toevoegen. En af laten koelen.
    • Olie toevoegen en samen goed mengen tot een emulgatie ontstaat.
    • Gesneden mint, koriander en komkommer toevoegen. Op het laatst zeste van limoen.