Paella van selderij

Coquille / Chorizo / Inktvis / Mosseltjes
  • 10 porties

Recept

Ingrediënten:

  • 400 g knolselderij
  • Paella kruiden
  • 10 st coquille
  • 250 g inktvis
  • 200 g chorizo
  • 150 g geplukte peterselie
  • 150 g witbrood
  • 15 g knoflook
  • 400 g mosselen
  • 4 dl CHEF Natural Schaaldierenfumet
  • Citroen
  • Boter

Bereiding: 

  1. Snijd de knolselderij brunoise en fruit aan in olijfolie
  2. Voeg de paella kruiden toe en laat garen
  3. Maak de coquilles schoon en trancheer ze
  4. Trancheer ook de inktvis
  5. Bak de chorizo uit
  6. Maak van de geplukte peterselie, wat witbrood en knoflook een persillade
  7. Maak de mosseltjes schoon en gaar ze kort
  8. Vat alles als volgt samen in een kopje: selderij onder, gevolgd door de coquille en schelpdieren
  9. Strooi de persillade uit over het gerecht
  10. Breng de verwarmde CHEF Schaaldierenfumet op smaak met wat citroen en boter
  11. Serveer de fumet over het gerecht