Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Bel:
020-5699403
Inschrijven voor de Nieuwsbrief
Partner login
of
Registratie
Land veranderen
Koffie & meer
Koffiemachines
Duurzaamheid
Zorg
Blog
FOOD
Alle producten
Producten op categorie
Recepten
GARDEN GOURMET
CHEF
Gratis Sample
Advies & contact
Nieuws
COVID-19
Contact
Home
»
Food
»
Recepten
»
Paella van selderij
Paella van selderij
Coquille / Chorizo / Inktvis / Mosseltjes
10
porties
high
Print
Download
Recept
Recept
Ingrediënten:
400 g knolselderij
Paella kruiden
10 st coquille
250 g inktvis
200 g chorizo
150 g geplukte peterselie
150 g witbrood
15 g knoflook
400 g mosselen
4 dl CHEF Natural Schaaldierenfumet
Citroen
Boter
Bereiding:
Snijd de knolselderij brunoise en fruit aan in olijfolie
Voeg de paella kruiden toe en laat garen
Maak de coquilles schoon en trancheer ze
Trancheer ook de inktvis
Bak de chorizo uit
Maak van de geplukte peterselie, wat witbrood en knoflook een persillade
Maak de mosseltjes schoon en gaar ze kort
Vat alles als volgt samen in een kopje: selderij onder, gevolgd door de coquille en schelpdieren
Strooi de persillade uit over het gerecht
Breng de verwarmde
CHEF Schaaldierenfumet
op smaak met wat citroen en boter
Serveer de fumet over het gerecht
Vergelijkbare recepten
Salade van mosselen
10
porties
Lees dit recept
Salade vergeten groenten
4
porties
Lees dit recept
Blauwhoenderfilet
10
porties
Lees dit recept
Krabsalade
10
porties
508
kcal/p.
Lees dit recept
← Terug