Parelhoen Suprème 'a la Bonne Femme'

  • 10 porties

Recept

Ingrediënten (10 personen):

Parelhoen Suprème
10            st          parelhoen suprème

Garnituur

1           bos           bospeen
200       gr              doperwten (diepvries)
100       gr              zilveruitjes
1           gr              CHEF Natural Kalfsfond
5           st               mini courgette
1           teen           knoflook
150       gr               champignons
1           st                rode ui
500       gr               aardappelen in blokjes
100       gr               ontbijtspek in blokjes
1           tl                gerookt pimenton poeder
2           tak              rozemarijn (vers)

Saus

2          dl                CHEF Champignonsaus
100      gr               verse shiitake
 

Bereiding

• Bak de parelhoen suprème mooi goudgeel in de olie.

• Schil de bospeen en blancheer deze (kort koken in ruim kokend water, vervolgens terugkoelen in ijswater).

• Maak de zilveruitjes schoon en bak deze in de boter met één takje rozemarijn.

• Blus dit af met de CHEF Natural Kalfsfond. Laat de zilveruitjes hierin zachtjes sudderen.

• Blancheer de aardappel blokjes in water met zout.

• Laat deze ‘uitwasemen’ (niet koud spoelen).

• Snijd de champignons en de rode ui.

• Bak de aardappelen en voeg daar spek, knoflook en rode ui aan toe.

• Voeg de champignons en doperwten daarbij.

• Maak dit af met zout en het gerookte pimenton poeder.

• Blancheer vervolgens de mini courgettes en grill deze hierna.

• Snijd de shiitake, bak deze ligt aan en voeg de CHEF Champignonsaus hieraan toe. Laat dit langzaam warm worden.

Dresseer vervolgens alle componenten op het bord naar eigen inzicht.

Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!