

Recept
Ingrediënten (10 personen):
Parelhoen Suprème
10 st parelhoen suprème
Garnituur
1 bos bospeen
200 gr doperwten (diepvries)
100 gr zilveruitjes
1 gr CHEF Natural Kalfsfond
5 st mini courgette
1 teen knoflook
150 gr champignons
1 st rode ui
500 gr aardappelen in blokjes
100 gr ontbijtspek in blokjes
1 tl gerookt pimenton poeder
2 tak rozemarijn (vers)
Saus
2 dl CHEF Champignonsaus
100 gr verse shiitake
Bereiding
• Bak de parelhoen suprème mooi goudgeel in de olie.
• Schil de bospeen en blancheer deze (kort koken in ruim kokend water, vervolgens terugkoelen in ijswater).
• Maak de zilveruitjes schoon en bak deze in de boter met één takje rozemarijn.
• Blus dit af met de CHEF Natural Kalfsfond. Laat de zilveruitjes hierin zachtjes sudderen.
• Blancheer de aardappel blokjes in water met zout.
• Laat deze ‘uitwasemen’ (niet koud spoelen).
• Snijd de champignons en de rode ui.
• Bak de aardappelen en voeg daar spek, knoflook en rode ui aan toe.
• Voeg de champignons en doperwten daarbij.
• Maak dit af met zout en het gerookte pimenton poeder.
• Blancheer vervolgens de mini courgettes en grill deze hierna.
• Snijd de shiitake, bak deze ligt aan en voeg de CHEF Champignonsaus hieraan toe. Laat dit langzaam warm worden.
Dresseer vervolgens alle componenten op het bord naar eigen inzicht.
Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!
Gebruikte producten in dit recept:

