Pasta, zalm, CHEF® Classic Roquefortsaus

    Recept

    Recepten per 4 personen

    Ingrediënten:

    480         gram           Noordse zalm filet
    120         gram           Tagliatelle ongekookt
    200         gram           Snijbonen
    200         gram           Kleine groene asperge tips
    5             gram           CHEF Liquid Concentrate Groenten
    4             dl                CHEF Classic Roquefortsaus

    Werkwijze:

    • Maak de zalm verder schoon en haal het eventuele vel ervan af
    • Snijdt de zalm in lange “lamellen”
    • Kook de pasta gaar in ruim water met zout. Zorg dat de paste “al Dente” blijft
    • De snijbonen in de gewenste vorm snijden en deze blancheren in ruim water met zout, zodra ze beetgaar zijn direct koud spoelen in ijswater. Herhaal dit proces met de asperges
    • A la minute de groenten opstoven in een beetje water met CHEF Liquid Concentrate Groenten
    • De pasta opwarmen in de CHEF Classic Roquefortsaus
    • De zalm modeleren en 2 minuten stomen in een oven of in een stoompan
    • Als alle componenten warm zijn, alles op het bord rangschikken. Af garneren met cress soorten.

    Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!