Pasta, zalm, CHEF® Classic Roquefortsaus

  • easy

Recept

Recepten per 4 personen

Ingrediënten:

480         gram           Noordse zalm filet
120         gram           Tagliatelle ongekookt
200         gram           Snijbonen
200         gram           Kleine groene asperge tips
5             gram           CHEF Liquid Concentrate Groenten
4             dl                CHEF Classic Roquefortsaus

Werkwijze:

  • Maak de zalm verder schoon en haal het eventuele vel ervan af
  • Snijdt de zalm in lange “lamellen”
  • Kook de pasta gaar in ruim water met zout. Zorg dat de paste “al Dente” blijft
  • De snijbonen in de gewenste vorm snijden en deze blancheren in ruim water met zout, zodra ze beetgaar zijn direct koud spoelen in ijswater. Herhaal dit proces met de asperges
  • A la minute de groenten opstoven in een beetje water met CHEF Liquid Concentrate Groenten
  • De pasta opwarmen in de CHEF Classic Roquefortsaus
  • De zalm modeleren en 2 minuten stomen in een oven of in een stoompan
  • Als alle componenten warm zijn, alles op het bord rangschikken. Af garneren met cress soorten.

Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!