
Bel:020-5699403
Recept
Ingrediënten Piadina:
- 300 g diamanthaas
- 2 st Chioggia-biet
- 3 st groene asperges
- 4 st piadina
- 1 st gezouten citroen
- Pregano
- Parmezaan
Ingrediënten Saus:
- 1 dl truffeljus
- 4 dl CHEF Hollandaisesaus
- 3 st oregano (fijngesneden)
Bereiding Piadina:
- Bak de diamanthaas kort aa
- Zout en peper het vlees
- Laat het vlees rusten
- Schil de Chioggia-biet en schaaf deze in dunne plakjes
- Maak de asperges schoon en schil deze in dunne linten
- Breng op smaak
- Snijd de gezouten citroen in fijne julienne
- Frituur de oreganoblaadjes
- Grill de piadina
Bereiding Saus:
- Verwarm de CHEF Hollandaisesaus
- Voeg de truffeljus toe
- Meng de oregano erdoor
- Giet de saus in een sifon
Serveren:
- Leg de piadina open op het bord
- Trancheer het vlees en leg dit op de piadina
- Dresseer de asperge op het vlees
- Leg de bietjes op de asperges
- Schaaf hier verse truffel over
- Leg de gezouten citroen erop
- Schaaf er wat parmezaan en oregano overheen
- Spuit de saus over het vlees
- Klap de piadina dicht
- Na mise en place 1 minuut de piadina grillen + samenstellen