Piadina

Geroosterde diamanthaas / Bietjes / Oregano
  • 4 porties

Recept

Ingrediënten Piadina:

  • 300 g diamanthaas
  • 2 st Chioggia-biet
  • 3 st groene asperges
  • 4 st piadina
  • 1 st gezouten citroen
  • Pregano
  • Parmezaan

Ingrediënten Saus:

Bereiding Piadina:

  1. Bak de diamanthaas kort aa
  2. Zout en peper het vlees
  3. Laat het vlees rusten
  4. Schil de Chioggia-biet en schaaf deze in dunne plakjes
  5. Maak de asperges schoon en schil deze in dunne linten
  6. Breng op smaak
  7. Snijd de gezouten citroen in fijne julienne
  8. Frituur de oreganoblaadjes
  9. Grill de piadina

Bereiding Saus:

  1. Verwarm de CHEF Hollandaisesaus
  2. Voeg de truffeljus toe
  3. Meng de oregano erdoor
  4. Giet de saus in een sifon

Serveren:

  1. Leg de piadina open op het bord
  2. Trancheer het vlees en leg dit op de piadina
  3. Dresseer de asperge op het vlees
  4. Leg de bietjes op de asperges
  5. Schaaf hier verse truffel over
  6. Leg de gezouten citroen erop
  7. Schaaf er wat parmezaan en oregano overheen
  8. Spuit de saus over het vlees
  9. Klap de piadina dicht
  10. Na mise en place 1 minuut de piadina grillen + samenstellen