Rib Eye, groenten, CHEF® Classic Béarnaisesaus

  • easy

Recept

Recepten per 4 personen

Ingrediënten:

4           stuks           Runder Rib-Eye a 200 gram
40         gram           Haricots verts
4           stuks           Mini zwarte wortel
4           stuks           Mini witte wortel
4           stuks           Mini oranje wortel
4           stuks           Mini rode biet
400       gram           Zoete aardappel friet
4           dl                CHEF Classic Béarnaisesaus

Werkwijze:

  • Maak de groenten schoon en gaar ze afzonderlijk
  • Haal de Rib-eye uit de verpakking en laat dit 20 min. Op temperatuur komen
  • Peper en zout de rib-eye goed
  • Laat de grillpan goed heet worden. Grill de Rib-eye en voorzie de stukken vlees aan beide kanten een mooie grill ruit
  • Laat de frituurpan heet worden (175°C) frituur hierin de zoete aardappel friet totdat de frieten goud geel zijn en krokant. Zout de friet licht na en stop ze in een frituur mandje
  • Verwarm de CHEF Classic Béarnaisesaus. Verwarm ook afzonderlijk de groenten
  • Rangschik de groenten op een voorverwarmde houten plank en serveer de saus apart

Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!