Rib Eye, groenten, CHEF® Classic Béarnaisesaus

    Recept

    Recepten per 4 personen

    Ingrediënten:

    4           stuks           Runder Rib-Eye a 200 gram
    40         gram           Haricots verts
    4           stuks           Mini zwarte wortel
    4           stuks           Mini witte wortel
    4           stuks           Mini oranje wortel
    4           stuks           Mini rode biet
    400       gram           Zoete aardappel friet
    4           dl                CHEF Classic Béarnaisesaus

    Werkwijze:

    • Maak de groenten schoon en gaar ze afzonderlijk
    • Haal de Rib-eye uit de verpakking en laat dit 20 min. Op temperatuur komen
    • Peper en zout de rib-eye goed
    • Laat de grillpan goed heet worden. Grill de Rib-eye en voorzie de stukken vlees aan beide kanten een mooie grill ruit
    • Laat de frituurpan heet worden (175°C) frituur hierin de zoete aardappel friet totdat de frieten goud geel zijn en krokant. Zout de friet licht na en stop ze in een frituur mandje
    • Verwarm de CHEF Classic Béarnaisesaus. Verwarm ook afzonderlijk de groenten
    • Rangschik de groenten op een voorverwarmde houten plank en serveer de saus apart

    Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!