Roergebakken asperges

Rode curry / Zeekraal
  • 10 porties
  • 253 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

  • 1 kg Hollandse asperges AA
  • ½ kg groene asperges
  • 100 g roomboter
  • 4 dl MAGGI Rode Curry
  • 3 st sjalot
  • 1 st knoflook
  • ½ dl olijfolie
  • 350 g paksoi
  • 350 g zeekraal

Bereiding:

  1. Schil de Hollandse asperges met een dunschiller zorgvuldig schoon
  2. Snijd 1 cm van de onderkant van de witte en groene asperges af
  3. Snijd beide asperges in korte stukken van ongeveer 5 cm
  4. Roerbak de aspergestukken beetgaar in wat boter
  5. Sauteer de fijngesneden sjalot en de knoflook in wat olijfolie
  6. Voeg hier de paksoi en de zeekraal aan toe
  7. Meng dit door de asperges
  8. Roer de MAGGI Rode Curry er goed door
  9. Breng het gerecht eventueel verder op smaak met de MAGGI Rode Curry

Allergenen*:

     

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.