Rogvleugel

Papillote / Jonge groenten
  • 10 porties
  • 320 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

Bereiding

  1. Maak een rollade van de rogvleugel met daarin de zalm
  2. Snijd deze in 10 gelijke stukken
  3. Bestrijk de rollade met de onverdunde CHEF Liquid Concentrate Langoustine (onverdund)
  4. Laat dit 60 minuten marineren
  5. Blancheer de erwten
  6. Blender de erwten fijn met knoflook, boter en room
  7. Breng op smaak met peper en zout
  8. Snijd de witlof blaadjes in de lengte en zet deze op ijswater
  9. Leg de vis op een met olie ingevette papillote en plaats de groenten er omheen
  10. Bestrijk de vis met de erwtenpuree
  11. Giet in elk pakketje wat CHEF Liquid Concentrate Langoustine (bereid)
  12. Vouw de papilotte dicht
  13. Plaats de pakketjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C

Allergenen*:

     

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.

Gebruikte producten in dit recept: