Salade van mosselen

met knolselderijpuree & dressing van basilicum/karnemelk
  • 10 porties

Recept

Ingrediënten Mosselen:

Ingrediënten Dressing van basilicum / karnemelk:

Garnituur:

  • 10 st zuring
  • salty fingers
  • 10 st viooltjes
  • 20 st tarwe Cress

Mosselen:

  1. Kook de mosselen en maak deze schoon.

Knolselderijpuree:

  1. Maak de knolselderij schoon.
  2. Snijd in blokjes en kook deze gaar in de room aangelengd met water.
  3. Pureer de knolselderij en breng op smaak met boter en CHEF Natural Gevogeltefond.

Dressing van basilicum / karnemelk:

  1. Voeg de basilicum toe aan de olijfolie en maal dit fijn met een staafmixer.
  2. Breng op smaak met CHEF Natural Gevogeltefond.
  3. Zeef de olie en voeg toe aan de karnemelk. Er ontstaat hierdoor een separatie.

Garnituur:

  1. Garneer het gerecht eventueel met zuring, salty fingers, viooltjes en tarwe Cress.

Chef

Dit recept is bedacht door Harry Kaan (Van der Valk Nootdorp).

Gebruikte producten in dit recept: