Scharrelkipfilet suprême met linguini pasta, wilde spinazie en CHEF Champignonsaus

CHEF Champignonsaus / scharrelkipfilet suprême / linguini pasta / shii take

Recept

Ingrediënten:

350      gr        linguini pasta
1          liter     groentebouillon
1          kg       bospeen
10        s         scharrelkipfilet
400      gr        gemengde paddenstoelen
1          l          CHEF champignonsaus
350      gr        wilde spinazie
50        gr        sjalot
100      gr        koude roomboter
2          bakje  Sakura Cress
 

Bereiding

• Kook de pasta af in groenten bouillon.
• Maak de bospeen schoon en gaar deze in de groentebouillon en glaceer deze af met boter.
• Bak de scharrelkipfilet in een voorverwarmde over op 170 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 65 graden Celsius
• Laat deze na de bereiding rusten zodat de temperatuur doorloopt naar maximaal 70 graden Celsius.
• Sauteer de paddenstoelen voeg deze toe aan de CHEF Champignonsaus
• Roerbak de wilde spinazie samen met de fijngesneden sjalot op hoog vuur
• Garneer het gerecht af met Sakura Cress

Gebruikte producten in dit recept: