Scharrelkipfilet suprême met linguini pasta, wilde spinazie en CHEF Champignonsaus

CHEF Champignonsaus / scharrelkipfilet suprême / linguini pasta / shii take

    Recept

    Ingrediënten:

    350      gr        linguini pasta
    1          liter     groentebouillon
    1          kg       bospeen
    10        s         scharrelkipfilet
    400      gr        gemengde paddenstoelen
    1          l          CHEF champignonsaus
    350      gr        wilde spinazie
    50        gr        sjalot
    100      gr        koude roomboter
    2          bakje  Sakura Cress
     

    Bereiding

    • Kook de pasta af in groenten bouillon.
    • Maak de bospeen schoon en gaar deze in de groentebouillon en glaceer deze af met boter.
    • Bak de scharrelkipfilet in een voorverwarmde over op 170 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 65 graden Celsius
    • Laat deze na de bereiding rusten zodat de temperatuur doorloopt naar maximaal 70 graden Celsius.
    • Sauteer de paddenstoelen voeg deze toe aan de CHEF Champignonsaus
    • Roerbak de wilde spinazie samen met de fijngesneden sjalot op hoog vuur
    • Garneer het gerecht af met Sakura Cress