Speenvarken rack met CHEF Champignonsaus, groene asperges en Bombarijst

Speenvarken / groene asperges / CHEF Champignonsaus

    Recept

    Ingrediënten:

    Ingrediënten:

    50      st       kleine groene asperges
    500    gr       Bombarijst
    2         l        kippenbouillon
    700    gr       pompoenblokjes
    100    gr       boter
    1        dl       ongezoete room
    40      gr       CHEF Liquid Concentrate Gevogelte 
    2        kg      speenvarken
    150    gr       zongedroogde tomaat
    1         l        groentebouillon 
    1         l        CHEF Champignonsaus 

    Bereiding:

    •          Maak de speenvarken rack schoon en sauteer het vlees aan.
    •          Zet in een voorverwarmde oven van 150 graden Celcius
    •          Laat dit garen tot een kerntemperatuur van 65 graden celcius.
    •          Zet het vlees warm weg en laat de temperatuur oplopen tot maximaal 70 graden celcius.
    •          Kook de pompoenblokjes gaar
    •          Pureer deze in de blender en breng op smaak met de boter, room en CHEF Liquid Concentrate 
    •          Kook de  rijst in de kippenbouillon
    •          Snijd de zongedroogde tomaatjes doormidden
    •          Voeg de zongedroogde tomaatjes toen aan de rijst
    •          Kook de groene asperges beetgaar in groentebouillon
    •          Breng deze op smaak met boter, peper en zout
    •          Sauteer de beukenzwammen
    •          Verwarm de champignonsaus en serveer op passend servies