Speenvarken rack met CHEF Champignonsaus, groene asperges en Bombarijst

Speenvarken / groene asperges / CHEF Champignonsaus

Recept

Ingrediënten:

Ingrediënten:

50      st       kleine groene asperges
500    gr       Bombarijst
2         l        kippenbouillon
700    gr       pompoenblokjes
100    gr       boter
1        dl       ongezoete room
40      gr       CHEF Liquid Concentrate Gevogelte 
2        kg      speenvarken
150    gr       zongedroogde tomaat
1         l        groentebouillon 
1         l        CHEF Champignonsaus 

Bereiding:

  •          Maak de speenvarken rack schoon en sauteer het vlees aan.
  •          Zet in een voorverwarmde oven van 150 graden Celcius
  •          Laat dit garen tot een kerntemperatuur van 65 graden celcius.
  •          Zet het vlees warm weg en laat de temperatuur oplopen tot maximaal 70 graden celcius.
  •          Kook de pompoenblokjes gaar
  •          Pureer deze in de blender en breng op smaak met de boter, room en CHEF Liquid Concentrate 
  •          Kook de  rijst in de kippenbouillon
  •          Snijd de zongedroogde tomaatjes doormidden
  •          Voeg de zongedroogde tomaatjes toen aan de rijst
  •          Kook de groene asperges beetgaar in groentebouillon
  •          Breng deze op smaak met boter, peper en zout
  •          Sauteer de beukenzwammen
  •          Verwarm de champignonsaus en serveer op passend servies

 

Gebruikte producten in dit recept: