Stamppotje van zeekraal, lamsoren en witte bonen

Zeeuws spiesje van Harst / Kinnenbak / Grillspek / Kaantjes / Stroopvet
  • 10 porties
  • 988 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Vet spek uitbakken en vet terugkoelen en later tot stroopvet verwerken
  2. Zeeuws spek grillen, kinnenbakballetjes bakken en harststukjes verwarmen en op spiesje rijgen
  3. Van braadvocht en CHEF Demi-Glace met grove mosterd en honing een saus maken
  4. In olijfolie de ui kort aanfruiten met de gewassen zeekraal en lamsoren en wat peper
  5. Witte bonen garen in de CHEF Liquid Concentrate Groenten
  6. Geschilde aardappelen gaar koken in gezuiverd Oosterscheldewater/water
  7. Aardappelen afgieten en droog pureren
  8. Olijfolie, mosterd, peper en nootmuskaat toevoegen
  9. Bonen,zeekraal, lamsoren en ui er kort door mengen en op smaak brengen
  10. Serveren op bord met spiesje vleessoorten, dopjes stroopvet, kaantjes en de saus.

Allergenen*:

 

 

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten

Gebruikte producten in dit recept: