Taco gevuld met rundvlees, groenten en CHEF Grillsaus

Taco / rundvlees / groenten / CHEF Grillsaus
  • 10 porties

Recept

 

Ingrediënten (10 personen)

 

10  st  taco

500  g  Runder entrecote in dunne reepjes

30   dl  MAGGI LCF Runderfond

100  g  maïs

100  g  rode paprika

100  g  gele paprika

100  g  peulen

2     st  sjalot

2     st  knoflook

½   st  ijsbergsla

--     --  CHEF Grillsaus

 

Bereiding
 

Verwarm een oven tot 160°C en laat de taco schelpen hier krokant in bakken

Bak de runder entrecote kort aan

Voeg hier de klein gesneden groenten aan toe

Breng op smaak met de MAGGI LCF Runderfond

Snijd de ijsbergsla fijn en verdeel dit over de taco schelpen.

Vul de schelpen met de roergebakken groenten en rundvlees

Serveer de CHEF Grillsaus koud bij het gerecht