
Recept
Ingrediënten (10 personen):
Tataki van hazenrugfilet
1 kg hazenrugfilet
100 gr wortel
80 gr prei
80 gr rode ui
80 gr rode ui
50 gr CHEF Signature Paste Black Garlic
Tataki dressing
1 dl yuzu sap
1 dl sojasaus
2 dl druivenolie
5 gr CHEF Liquid Concentrate Wild
10 gr sesamolie
1 dl extra vierge olie
10 gr geraspte verse gember
1 teen geraspte knoflook
1 st citroen geraspt en uitgeknepen
1 st sinaasappel geraspt en uitgeknepen
50 gr gebrande sesamzaadjes
20 gr ketjap manis
Bereiding
Tataki van hazenrugfilet
• Bak de hazenrug filets in een zeer hete pan, schroei ze snel dicht.
• Smeer de hazenrug filets in met de CHEF Signature Paste Black Garlic.
• Laat de hazenrug filet rusten en snijd er daarna dunne plakjes van.
• Snijd de groenten in zeer fijne reepjes (wortel, prei, rode ui &snijboon) en zet alles afzonderlijk op ijswater gedurende 5 minuten.
• Meng alle ingrediënten van de tataki dressing samen met een garde.
• Rangschik de hazenrug filet op bord en besprenkel met dedressing.
• Verdeel vervolgens de aangemaakte groenten over de hazenrug.
Garneer met blaadjes koriander en gefrituurde knoflook chips.
Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!
Gebruikte producten in dit recept:

