Vegetarische groentepaella

  • 10 porties
  • 291 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

  • Olijfolie
  • 200 g ui (gesnipperd)
  • 100 g sjalot (gesnipperd)
  • 5 st knoflook (fijngesneden)
  • 600 g paellarijst
  • 2,5 l water
  • 1 dl CHEF Liquid Concentrate Groenten
  • Saffraan (optioneel)
  • 200 g rode paprika (in blokjes gesneden)
  • 200 g jonge sperziebonen (schoongemaakt, gehalveerd)
  • 200 g courgette (in blokjes gesneden)
  • Zout
  • Peper

Bereiding:

  1. Zet de ui, knoflook en sjalot aan in de olie
  2. Voeg de rijst toe en bak deze glazig
  3. Blus dit af met het water en de CHEF Liquid Concentrate Groenten
  4. Voeg eventueel nu de saffraan toe
  5. Kook de rijst gaar
  6. Blancheer de groenten en voeg toe aan de rijst
  7. Breng het geheel op smaak met zout en peper

Gebruikte producten in dit recept: