Wildragout

Pastinaak / Knolselderijpuree
  • 10 porties
  • 391 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Maak van de rode wijn, laurier, peperkorrels, jeneverbes en het boeket een marinade
  2. Voeg de in blokjes gesneden wildgoulash toe aan de marinade en laat 1 dag marineren
  3. Sauteer het vlees licht aan voeg hier het in blokjes gesneden gerookt spek en een deel van de in blokjes gesneden pastinaak en knolselderij bij
  4. Passeer de marinade en voeg deze toe aan het vlees
  5. Maak de CHEF Liquid Concentrate Paddenstoel aan met 1 liter water
  6. Voeg dit toe aan het vlees
  7. Voeg de MAGGI Devil’s Jam toe
  8. Laat het geheel op laag vuur onder gesloten deksel stoven tot het vlees gaar is
  9. Bind de saus verder met CHEF Demi Glace
  10. Snijd de rest van de knolselderij en de pastinaak in grove stukken en blancheer deze.
  11. Blender daarna fijn en breng op smaak met zout en peper
  12. Serveer de wildragout samen met de groentepuree

Allergenen*:

 

 

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.

Gebruikte producten in dit recept: