Witte wijn risotto met lente uitjes, asperges en bieslook

Met de CHEF Signature Paste White Wine Reduction

    Recept

    Ingrediënten:

    • 100     gram     Fijngehakte sjalotten
    • 5         gram     Olijfolie
    • 1         liter       Water
    • 200     gram     Risotto rijst
    • 200     gram     Parmezaanse kaas of een gelijke soort
    • 60       gram     Roomboter
    • 60       gram     CHEF Liquid Concentrate Groenten
    • 1         bosje     Geblancheerde groene asperges
    • 200     gram     Gesneden lente-uitjes
    • 1         bosje     Gesneden bieslook
    • 60       gram     CHEF Signature Paste White Wine Reduction

    Werkwijze:

    • Fruit de fijngehakte sjalotten kort aan in de olijfolie. Voeg de risotto rijst toe en laat deze even mee fruiten. Voeg het kokende water toe en laat de risotto rijst al roerende garen.
    • Voeg de CHEF® Signature Paste White Wine Reduction toe en roer wat parmezaanse kaas door het geheel.
    • Voeg de roomboter en CHEF® Liquid Concentrate Groenten toe naar smaak. Laat het gerecht een paar minuten rusten.
    • Voeg vlak voor het serveren de geblancheerde groene asperges, gesneden lente-uitjes en de gesneden bieslook toe.

    Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!