Culinaire Adviseurs

zondag, 22 March, 2015

Guido Robert

SVH Meesterkok. Guido heeft ervaring opgedaan in gerenommeerde keukens van o.a. Hotel Okura en Hotel de l’Europe. Hij heeft diverse Nederlandse kookkampioenschappen op zijn naam staan. Zo is Guido de winnaar van de Zilveren Koksmuts 1991. Daarnaast is hij werkzaam geweest als adviseur bij diverse foodservice bedrijven. Sinds 2009 is hij als Culinair Adviseur actief bij Nestlé Professional.

 

“Koken is mijn passie! Nestlé Professional biedt mij hiervoor de ruimte om samen met top chefs deze passie te beleven en te delen.”

Edwin Detering

Gepassioneerd jager. Edwin werkte als chef bij diverse bedrijven in de horeca maar ook voor instellingen. Hij heeft diverse titels van kookwedstrijden op zijn naam staan, zowel in teamverband als solo. Daarnaast is hij werkzaam geweest als adviseur bij diverse foodservice bedrijven. Sinds 2005 is hij als Culinair Adviseur actief bij Nestlé Professional. 

 

“Ik werk graag met goede producten, zoals wild. Bij Nestlé Professional krijg ik de kans om samen met andere chefs mooie producten te ontwikkelen.”