Het vinden van de beste koffiebonen voor jouw ultieme koffie. Dat is wat we belangrijk vinden en graag doen bij NESCAFÉ. Onze zoektocht heeft deze keer geleid tot de introductie van de single origin koffiebonen van NESCAFÉ. Met deze bonen genieten jij en je collega's elke dag van heerlijke koffie. Duurzaam geproduceerd, zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit.

Maak het verschil met onze single origin koffiebonen uit Brazilië en Peru, beide met een karakteristiek aroma en een rijke, volle smaak.


 

Onze NESCAFÉ Single Origin koffiebonen

 

NESCAFÉ Brasile: Intense koffie met een fruitig karakter

Deze 100% Arabica koffiebonen zijn afkomstig van Braziliaanse koffieplantages waar ze worden geteeld volgens de hoogste ethische normen. Daarom mogen we onze Brasile koffiebonen met trots Fairtrade gecertificeerd noemen.

 

Onze single origin Brasile koffiebonen zijn medium gebrand en perfect voor een intense espresso of een latte macchiato met tonen van fruit en amandel.

 

Ontdek en download brochure 

 

 

NESCAFÉ Perú: Aromatisch en krachtig van smaak

Deze van uitsluitend Peruaanse koffieplatages afkomstige koffiebonen zijn 100% Arabica en bovendien geteeld met nauwgezette aandacht voor het naleven van de hoogste ecologische normen. De NESCAFÉ Perú koffiebonen zijn dan ook Organic en Rainforest Alliance gecertificeerd.

 

Onze single origin Perú koffiebonen zijn sterk aromatisch, medium gebrand en perfect geschikt voor een intense espresso of een latte macchiato met tonen van fruit.

 

Ontdek en download brochure 


 

NESCAFÉ AMATO machinelijn

De keuze voor een goede koffieboon is een uitstekend begin, maar een goede bereiding van je kop koffie is net zo belangrijk. Het keer op keer uitserveren van die perfecte espresso of cappuccino is precies waar onze NESCAFÉ AMATO machinelijn voor is ontwikkeld. De AMATO lijn bestaat uit drie verschillende modellen zodat voor elk koffiemoment de geschikte machine paraat staat en jij en jouw collega's snel worden voorzien van een heerlijke kop verse bonenkoffie. Welke machine past het best bij jouw organisatie?

 

Ontdek het nu 

 

 

De toekomst van koffie

Wat als er helemaal nooit meer koffie zou zijn? Klimaatverandering, gewasziekten, watertekorten en koffieboeren die hun plantage verlaten om naar de stad te verhuizen, bedreigen allemaal de toekomst van koffie. NESCAFÉ voelt daarom een speciale verantwoordelijkheid om de toekomst van koffie veilig te stellen. Lees meer over Grown-Respectfully.

Maatschappij en duurzaamheid

Dagelijks raakt Nestlé de levens van miljarden mensen wereldwijd. Levens van de boeren die onze ingrediënten verbouwen, de individuele mensen en gezinnen die van onze producten genieten, de gemeenschappen waar we werken en de natuurlijke omgeving waarvan we allemaal afhankelijk zijn. De uitdagingen die zij tegenkomen, zijn onze uitdagingen. Het succes dat zij hebben, is het succes waarin we allemaal delen. Lees meer over Creating Shared Value.