Kruidige varkenshaas

  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

gemarineerd in grove mosterd met rode wijnsaus

Ingrediënten
Ingrediënten Varkenshaas:
  • 1,8 kg varkenshaas
  • 1dl olijfolie
  • MAGGI ROTIDOR
  • MAGGI PEPERMELANGE
  • 5 st knoflook
  • 40 g mosterd
  • 10 st pomodori tomaat
  • 4 st sjalot
  • 1bos lenteui
  • ½ L CHEF RODE WIJNSAUS
Garnituur:
  • gemengde paddenstoelen
  • rode biet
  • aardappel
Voorbereiding
  • 1
    Snijd de varkenshaas in mooie kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn.
  • 2
    Meng de olijfolie met de MAGGI Rotidor, MAGGI Pepermelange, knoflook en mosterd.
  • 3
    Marineer hier 24 uur de gesneden varkenshaas in.
  • 4
    Snipper de sjalot en snijd de pomodori in kwarten.
  • 5
    Bak de varkenshaas in de marinade; voeg ondertussen de fijngesneden sjalot en tomaten toe.
  • 6
    Blus het geheel af met de CHEF Rode wijnsaus.
  • 7
    Garneer met de lente ui.
  • 8
    Kook de rode biet en de aardappel gaar. Snijd daarna in kleine blokjes.
  • 9
    Pak de gemengde paddenstoelen kort op in een koekenpan met een beetje olijfolie.
  • 10
    Gebruik deze groenten voor de garnering van het gerecht, eventueel met wat extra ringetjes bosui.