Pasta salade
Tomaat / Mozzarella / Basilicum
318KCAL/P.
Ingrediënten
- 500 g penne (ongekookt)
- 2 l water
- 40 G MAGGI GROENTEBOUILLON
- 1 BLIK BUITONI TOMATEN COULIS (BLIK 800 GRAM)
- 30 G CHEF LIQUID CONCENTRATE GROENTEN
- 30 st kerstomaten
- 300 g mozzarella
- Basilicum
Voorbereiding
-
1Breng het water aan de kook
-
2Voeg het MAGGI Groentebouillonpoeder toe
-
3Kook de pasta hierin beetgaar en laat daarna afkoelen
-
4Meng de BUITONI Tomaten Coulis door de pasta
-
5Breng de pasta verder op smaak met de CHEF Liquid Concentrate Groenten
-
6Snijd de kerstomaten doormidden en de mozzarella in blokjes en meng deze voorzichtig door de salade
-
7Werk de salade af met de verse basilicumblaadjes
|
|
|
*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.