Pasta salade

  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

Tomaat / Mozzarella / Basilicum

318KCAL/P.

Ingrediënten
  • 500 g penne (ongekookt)
  • 2 l water
  • 40 G MAGGI GROENTEBOUILLON
  • 1 BLIK BUITONI TOMATEN COULIS (BLIK 800 GRAM)
  • 30 G CHEF LIQUID CONCENTRATE GROENTEN
  • 30 st kerstomaten
  • 300 g mozzarella
  • Basilicum
Voorbereiding
  • 1
    Breng het water aan de kook
  • 2
    Voeg het MAGGI Groentebouillonpoeder toe
  • 3
    Kook de pasta hierin beetgaar en laat daarna afkoelen
  • 4
    Meng de BUITONI Tomaten Coulis door de pasta
  • 5
    Breng de pasta verder op smaak met de CHEF Liquid Concentrate Groenten
  • 6
    Snijd de kerstomaten doormidden en de mozzarella in blokjes en meng deze voorzichtig door de salade
  • 7
    Werk de salade af met de verse basilicumblaadjes
Allergeen logo 'bevat soja' rood met geel - Nestlé Professional
Allergeen logo 'bevat gluten' rood met geel - Nestlé Professional
Allergeen logo 'bevat selderij' rood met geel- Nestlé Professional

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.