Soto Ayam kippenbouillon

  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

Noedels / Ei / Voorjaarsgroenten / Curry

163KCAL/P.

Ingrediënten
  • 2 l water
  • 80 g CHEF LIQUID CONCENTRATE GEVOGELTE
  • 120 g noedels
  • 4 st gekookt ei
  • 750 g soepgroenten
  • 3 dl MAGGI THAISE RODE CURRY
  • 350 g taugé
Voorbereiding
  • 1
    Breng het water aan de kook
  • 2
    Voeg de CHEF LIQUID CONCENTRATE toe
  • 3
    Voeg de noedels, de soepgroenten en de eieren toe
  • 4
    Breng verder op smaak met de MAGGI THAISE RODE CURRY
  • 5
    Voeg op het laatste moment de gesneden taugé bij de soep
Allergeen logo 'bevat vis' rood met geel- Nestlé Professional
Allergeen logo 'bevat gluten' rood met geel - Nestlé Professional
Allergeen logo 'bevat schaaldier' rood met geel - Nestlé Professional
Allergeen melk

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.