Frisse salade met Garden Gourmet Vuna

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De GARDEN GOURMET® VUNA heeft de heerlijke smaak en structuur van tonijn. Het is een veganistisch alternatief voor echte tonijn, maar dan zonder vis. De GARDEN GOURMET®VUNA is speciaal ontwikkeld voor Foodservice op basis van plantaardige ingrediënten en bevat alleen natuurlijke smaakmakers. Het product is ready-to-eat, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude bereidingen zoals deze heerlijke frisse salade!

Ingrediënten
  • 10st Little gem sla
  • 10st Radijs
  • 600g Garden Gourmet Vuna
  • 200g Zwarte olijven zonder pit
  • 20ml CHEF Asian Liquid concentrate
  • 10ml Geroosterde sesamolie
  • 2st Limoen
  • 1st Sinaasappel
  • 1st Bosui
  • 10takjes Koriander
Voorbereiding
  • 1
    Little gem sla losmaken van elkaar en goed wassen. Direct doorslingeren met een sla centrifuge. Deze in een grote mengkom doen.
  • 2
    De Garden Gourmet Vuna in een aparte kom doen.
  • 3
    De radijs in plakken snijden en door de salade doen samen met de gesneden zwarte olijven.
  • 4
    De dressing maken: van de limoen en sinaasappel zeste maken en uitpersen. De rest van de ingrediënten samen mengen in een bakje. Een gedeelte van de dressing op de vuna doen en even doorroeren. De rest over de sla gooien en mengen.
  • 5
    Beide componenten in een bord doen. Klaar om te serveren.