Gelakte Zeeduivel met Buitoni Tomaten coulis
Zeeduivel / BUITONI Tomaten coulis
Ingrediënten
- 2 kg zeeduivel
- 200 g CHEF Liquid Concentrate Langoustine
- 350 g Buitoni Tomaten coulis
- 100 g sjalot
- 30 g knoflook
- 1 st sereh
- 2 st laurierblad
- thijm
- rozemarijn
Voorbereiding
-
1Portioneer de zeeduivel
-
2Bak de vis kort op hoog vuur
-
3Strijk de vis af met de CHEF LIQUID CONCENTRATE en lak af onder de salamander.
-
4Snijd de sjalot en de knoflook fijn
-
5Bak dit in een sauteuse
-
6Voeg de BUITONI TOMATEN COULIS samen met de gekneusde sereh, laurier, thijm en de rozemarijn toe.
-
7Laat dit op laag vuur zachtjes smoren
-
8Serveer de gelakte zeeduivel samen met de tomaten coulis
-
9Serveer gefrituurde prei bij het gerecht