Gelakte Zeeduivel met Buitoni Tomaten coulis

  • Merk
  • Moeilijkheid
    Gemiddeld
  • Aantal porties
    10

Zeeduivel / BUITONI Tomaten coulis

Ingrediënten
  • 2 kg zeeduivel
  • 200 g CHEF Liquid Concentrate Langoustine
  • 350 g Buitoni Tomaten coulis
  • 100 g sjalot
  • 30 g knoflook
  • 1 st sereh
  • 2 st laurierblad
  • thijm
  • rozemarijn
Voorbereiding
  • 1
    Portioneer de zeeduivel
  • 2
    Bak de vis kort op hoog vuur
  • 3
    Strijk de vis af met de CHEF LIQUID CONCENTRATE en lak af onder de salamander.
  • 4
    Snijd de sjalot en de knoflook fijn
  • 5
    Bak dit in een sauteuse
  • 6
    Voeg de BUITONI TOMATEN COULIS samen met de gekneusde sereh, laurier, thijm en de rozemarijn toe.
  • 7
    Laat dit op laag vuur zachtjes smoren
  • 8
    Serveer de gelakte zeeduivel samen met de tomaten coulis
  • 9
    Serveer gefrituurde prei bij het gerecht