Italiaanse tortilla
Bij GARDEN GOURMET® geloven we in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom hebben wij samen met NO FAIRTYTALES heerlijke vegan gerechten ontwikkeld, die rijk zijn aan groenten en passen bij de bewust wordende consument. Deze gerechten vormen een basis waarmee jij eindeloos kunt variëren. Wij willen jou hiermee inspireren om te laten zien hoe lekker en eenvoudig vegan kan zijn!
Ingrediënten
- 500g GARDEN GOURMET Vegan Balletjes.
- 3st Sjalotten, in ringen
- 4 tenen Knoflook
- 300g Extra vergiene olijfolie
- 20g Kervel
- 20g Dragon
- 20g Oregano
- 10g Salie
- 100g Mini trostomaatjes, in plakjes gesneden
- 200g Gepofte puntparika
- 100g (vegan) Parmezaanse kaas
- Basilicum
Voorbereiding
-
1Bak de sjalotten zonder te kleuren samen met de knoflook. Voeg de olijfolie en de gehakte kruiden toe.
-
2Bak in een aparte pan de GARDEN GOURMET Vegan Balletjes. Voeg de dressing toe zodra deze krokant gebakken zijn.
-
3Breng op smaak met het sap en rasp van de citroen en vers gedraaide zwarte peper.
-
4Rooster de tortilla in een pan en leg hier balletjes in. Garneer met de plakjes tomaat, verse basilicum en geschaafde Parmezaanse kaas
Je kan de tortilla ook los bij de saté serveren.
|
|
Per Portie |
% RI |
|
Voedingswaarden |
||||
Energie |
|
1226 KJ |
15% |
|
Vetten |
|
12 |
17% |
|
- waarvan: verzadigd |
|
3 |
15% |
|
koolhydraten |
|
22 |
8% |
|
waarvan: suikers |
|
5 |
5% |
|
Vezels |
|
8 |
|
|
Eiwitten |
|
20 |
40% |
|
Zout |
|
1,88 |
31% |