Kruidige varkenshaas
gemarineerd in grove mosterd met rode wijnsaus
Ingrediënten
Ingrediënten Varkenshaas:
- 1,8 kg varkenshaas
- 1dl olijfolie
- MAGGI ROTIDOR
- MAGGI PEPERMELANGE
- 5 st knoflook
- 40 g mosterd
- 10 st pomodori tomaat
- 4 st sjalot
- 1bos lenteui
- ½ L CHEF RODE WIJNSAUS
Garnituur:
- gemengde paddenstoelen
- rode biet
- aardappel
Voorbereiding
-
1Snijd de varkenshaas in mooie kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn.
-
2Meng de olijfolie met de MAGGI Rotidor, MAGGI Pepermelange, knoflook en mosterd.
-
3Marineer hier 24 uur de gesneden varkenshaas in.
-
4Snipper de sjalot en snijd de pomodori in kwarten.
-
5Bak de varkenshaas in de marinade; voeg ondertussen de fijngesneden sjalot en tomaten toe.
-
6Blus het geheel af met de CHEF Rode wijnsaus.
-
7Garneer met de lente ui.
-
8Kook de rode biet en de aardappel gaar. Snijd daarna in kleine blokjes.
-
9Pak de gemengde paddenstoelen kort op in een koekenpan met een beetje olijfolie.
-
10Gebruik deze groenten voor de garnering van het gerecht, eventueel met wat extra ringetjes bosui.