Wereldwijd is NESCAFÉ de meest gedronken koffie en het wordt in bijna alle landen ter wereld verkocht. Per seconde worden er gemiddeld 5500 kopjes NESCAFÉ gedronken die tegemoet komen aan verschillende smaken en voorkeuren over de hele wereld.

Innovatief in een koffiekop

Vanaf het begin
Van het creëren van de eerste NESCAFÉ koffie in 1938, tot het aansluiten bij de eerste expeditie naar de top van de Mount Everest, of het drinken van de eerste kop koffie op de maan - NESCAFÉ maakt deel uit van een enorm aantal connecties die zijn begonnen met koffie, en zijn uitgegroeid tot nog veel mooiere ervaringen.
 
 
De geboorte van de naam NESCAFÉ
De naam 'NESCAFÉ' is een samenvoeging van de bedrijfsnaam Nestlé en Café. NESCAFÉ werd eerst geproduceerd in een fabriek bij Orbe, in Zwitserland. 
 
NESCAFÉ beantwoordt aan de vraag van consumenten naar veel variëteiten en heeft een ruim aanbod van verschillende melanges.
 
 
NIEUW: NESCAFÉ met Microgrinds
De wereld van koffie verandert, net als onze smaak. Dat begrijpen wij bij NESCAFÉ. 
Door het toepassen van een nieuwe technologie, is onze NESCAFÉ koffie nóg lekkerder. 
 
In de nieuwe NESCAFÉ koffie zitten nu fijne versgemalen bonen (Microgrinds), voor een vollere koffiesmaak en verbeterde geur. Zo geniet u van de kwaliteit en het gemak van NESCAFÉ, met de heerlijke aroma’s van vers gebrande koffiebonen.