Pinsa met Garden Gourmet Vuna

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De GARDEN GOURMET® VUNA heeft de heerlijke smaak en structuur van tonijn. Het is een veganistisch alternatief voor echte tonijn, maar dan zonder vis. De GARDEN GOURMET®VUNA is speciaal ontwikkeld voor Foodservice op basis van plantaardige ingrediënten en bevat alleen natuurlijke smaakmakers. Het product is ready-to-eat, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude bereidingen zoals deze lekkere pinsa (kruising tussen pizza en focaccia)!

Ingrediënten
  • 10st Pinsa
  • 20st Cherrytrostomaten
  • 1bos Basilicum
  • 1bos Oregano
  • 1st Rode ui
  • 500g Garden Gourmet Vuna
  • 300g Buitoni tomatensalsa
  • 200g Zwarte olijven zonder pit
  • 100g Kappertjes
Voorbereiding
  • 1
    Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2
    Pak de pinsa’s en leg deze op een bakplaat.
  • 3
    Bestrijk deze met de Buitoni tomatensalsa.
  • 4
    Snijd de rode ui in halve ringen, de cherrytomaten en zwarte olijven doormidden en pak de kappertjes.
  • 5
    Beleg de pinsa’s met de ingrediënten en bestrooi op het laatst met de gehakte oregano en basilicum.
  • 6
    Bak de pinda's in de oven op 200°C gedurende 5 minuten. Direct serveren.