DE GREEN HAPPINESS BURGER
De GARDEN GOURMET® Sensational™ Burger heeft alles wat een burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Geef jouw gasten een onvergetelijke burgerervaring door de heerlijke smaak en sappige textuur. De GARDEN GOURMET® Sensational™ Burger is gemaakt van plantaardige eiwitten, rijk aan soja-eiwitten en een bron van vezels. Snel en makkelijk te bereiden in de pan, grill, oven of frituur.
Ingrediënten
- 4st GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Burger
- 4st Groene broodjes
- 2 plakjes Zoet-zure augurk
- 4 plakjes gesneden Vleestomaat
- 4 bladeren Kropsla
- 1st Avocado
- 80gr Spirulina mayonaise
- 20gr Rucola sla
- 60gr Rode uien gebakken
Gebakken rode uien:
- 2st Rode uien
Spirulina mayonaise:
- 160gr Zonnebloemolie
- 50gr Eiwit
- 40gr Volle yoghurt
- 1st Sap van citroen
- 5gr Spirulina poeder
Salsa verde:
- 100gr Salsa verde saus
- 2gr Gerookte pimenton poeder (pikant)
- scheutje Olijfolie
Voorbereiding
-
1Rode uien: snijf de uien in ringen en bak zachtjes in een koekenpan. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper zodra de uien gaar zijn.
-
2Spirulina mayonaise: meng alle ingrediënten (behalve de olie) in een maatbeker met behulp van een staafmixer.Voeg druppelgewijs de olie toe tot er een mooie gladde crème ontstaat.
-
3Salsa verde: verwarm de olijfolie licht in een steelpan. Voeg de gerookte pimenton poeder toe en verwarm licht. Voeg de salsa verde toe en laat rustig trekken.
-
4Laat afkoelen voor gebruik.
-
5Burger: Frituur de GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Burger op 172°C gedurende 3 minuten vanuit de diepvries. Ontdooit bakken in een pan of grillen kan uiteraard ook. Bekleed het broodje met de burger, gebakken rode uien, salsa verde, spirulina mayonaise en de overige ingrediënten.
Of je de GARDEN GOURMET® Vegan Sensational ™ Burger in het restaurant serveert of voorbereidt voor thuisbezorging, wees creatief door uw burger aan te passen met een selectie broodjes, sauzen of toppings.
Je kunt de courgette vervangen door gegrilde aubergine of zelfs komkommers
Speel met het type broodje om extra creativiteit op het bord te brengen.