Oosterse salade

  • Merk
  • Moeilijkheid
    Gemiddeld
  • Aantal porties
    10

De GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes zijn de ideale basis voor jouw vegan curry. Combineer ze met groenten zoals aubergine en babymaïs voor een Sensational restultaat. De Vegan Filet stukjes nemen rijke en romige smaken goed op voor een optimale smaak. Gemaakt van plantaardige ingrediënten, rijk aan eiwit en een bron van vezels. 

Ingrediënten
  • 1kg GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes
  • 1 stuks Rode ui
  • 100g Sugarsnaps
  • 1 stuks Mango
  • ½ bos Munt
  • ½ bos Koriander
  • 15g CHEF® Liquid Concentrate Asian
  • 500g Water
Dressing:
  • 50g CHEF® Liquid Concentrate Asian
  • 100g Zonnebloemolie
  • 5g Sesamolie
  • 1 stuks Rode ui
  • ½ stuks Rode peper
  • ½ stuks Komkommer
  • ½ bos Munt
  • ½ bos Koriander
  • 1 stuks Limoen
Voorbereiding
  • 1
    Maak de CHEF® Liquid Concentrate Asian aan met het water en laat het aan de kook komen.
  • 2
    Leg de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in de bouillon en laat het rustig trekken.
  • 3
    Snijd de groenten
  • 4
    Bak de sugarsnaps zeer kort en voeg toe aan de rest van de groenten.
  • 5
    Snijf de mango in blokken en meng met de salade.
  • 6
    Meng de salade aan met een beetje dressing.
  • 7
    Haal de filet stukjes uit de bouillon en dep droog. Bak de filet stukjes vervolgens kort aan in een pan met een scheutje olie.
  • 8
    Fruit de sjalot, knoflook & rode peper zonder dat de ingrediënten van kleur veranderen.
  • 9
    Voeg de CHEF® Liquid Concentrate Asian toe en laat afkoelen.
  • 10
    Voeg de olie toe en meng alle ingrediënten goed samen tot er een emulgatie ontstaat.
  • 11
    Voeg de gesneden munt, koriander en komkommer toe. Voeg tot slot de zeste van de limoen toe.

Garneer de Oosterse salade met cashewnoten en/ of granaatappelpitjes 

INTERESSE IN EEN AFSPRAAK, SAMPLE OF DEMONSTRATIE?