VERRASSENDE ROERBAK
Van wokgerechten, stoofmaaltijden tot spicy curry's, met de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes kun je eindeloos variëren! Je kunt ze gemakkelijk direct toe voegen aan salades, sandwiches en wraps. Daarnaast is dit product zeer geschikt om als basis te gebruiken van jouw eigen unieke creaties.
Ingrediënten
- 1kg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
- 2st Pak choi
- 3st Paprika's
- 400g Sojaboon scheuten
- 3st Rode peper
- 400g Peultjes
- 30g CHEF® Liquid Concentrate Asian
- 80ml Sojasaus
- 80ml Druivenpit olie
- 50gr Sesamzaadjes
- 40gr Gehakte knoflook
- 50gr Bruine suiker
- 100gr Sjalotten
- 2bos Thaise basilicum
- 2bos Thaise basilicum
- 80ml Zonnebloem olie
- 1kg Gekookte Jasmijn rijst
Voorbereiding
-
1Maak alle groenten schoon en snijd ze in een vorm die gelijkmatig gaar wordt.
-
2Verhit in een grote wok de zonnebloemolie, voeg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes, de julienne van paprika, sojascheuten, gehakte chilipeper, peultjes, de gesneden sjalotjes en de gehakte pak choi toe. Bak enkele minuten tot de groenten mals zijn.
-
3Meng in een kom de sojasaus, CHEF® Liquid Concentrate Asian, sesamolie, suiker, geperste knoflook en de sesamzaadjes en giet dit over de groenten en kook nog 2 minuten.
-
4Voeg op het einde de gehakte Thaise basilicum toe en serveer in een serveerschaal met rijst erbij.
- Blancheer de sojascheuten 2 minuten in kokend water alvorens ze te koken in de wok.
- Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.
- Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.
|
Per 100 g |
Per Portie |
Volwassenen RI |
% RI |
Voedingswaarden |
|
|
|
|
Energie |
573 KJ |
2597 KJ |
|
|
Vetten |
6.0 |
27.2 |
70 |
39% |
- waarvan: verzadigd |
0.8 |
3.5 |
20 |
18% |
koolhydraten |
11.5 |
52.3 |
260 |
20% |
waarvan: suikers |
2.6 |
11.9 |
90 |
13% |
Vezels |
3.5 |
15.7 |
|
|
Eiwitten |
7.5 |
33.9 |
50 |
68% |
Sodium |
0.22 |
1.01 |
2.4 |
42% |
Zout |
0.55 |
2.52 |
6 |
42% |