Roergebakken asperges
Rode curry / Zeekraal
253KCAL/P.
Ingrediënten
- 1 kg Hollandse asperges AA
- ½ kg groene asperges
- 100 g roomboter
- 4 DL MAGGI RODE CURRY
- 3 st sjalot
- 1 st knoflook
- ½ dl olijfolie
- 350 g paksoi
- 350 g zeekraal
Voorbereiding
-
1Schil de Hollandse asperges met een dunschiller zorgvuldig schoon
-
2Snijd 1 cm van de onderkant van de witte en groene asperges af
-
3Snijd beide asperges in korte stukken van ongeveer 5 cm
-
4Roerbak de aspergestukken beetgaar in wat boter
-
5Sauteer de fijngesneden sjalot en de knoflook in wat olijfolie
-
6Voeg hier de paksoi en de zeekraal aan toe
-
7Meng dit door de asperges
-
8Roer de MAGGI Rode Curry er goed door
-
9Breng het gerecht eventueel verder op smaak met de MAGGI Rode Curry
|
|
|
*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.