Geroerbakte noodles met krokante groenten

  • Moeilijkheid
    Eenvoudig

Met de Signature Paste Black Garlic

Ingrediënten
  • 500 gram Eiernoedels
  • 3 liter Water
  • 100 gram Wortels
  • 150 gram Paksoi
  • 100 gram Ui
  • 25 gram Arachideolie
  • 40 gram CHEF Signature Paste Black Garlic
  • 75 gram Koriander
  • 50 gram Thaise basilicum
Voorbereiding
  • 1
    Week de eiernoedels in kokend water tot ze zacht zijn en laat ze uitlekken.
  • 2
    Snij de wortels, paksoi en ui in gelijke stukken voor de garnering.
  • 3
    Roerbak de groenten in de arachideolie en voeg de CHEF® Signature Paste Black Garlic toe.
  • 4
    Voeg de eiernoedels toe aan de groenten en breng op smaak met peper en zout.
  • 5
    Garneer het gerecht met de koriander en Thaise basilicum.