Gepocheerde kabeljauw

  • Moeilijkheid
    Gemiddeld
  • Aantal porties
    10

Flan van rode en gele bieten / Dragonsaus

663KCAL/P.

Ingrediënten
  • 750 g rode bieten
  • 750 g gele bieten
  • 1 L CHEF LIQUID CONCENTRATE GROENTEN
  • 300 g eidooier
  • Zout
  • Peper
  • Citroensap
  • 1 L CHEF VLOEIBARE HOLLANDAISESAUS
  • 20 g dragon
  • 1,5 kg kabeljauwfilet
  • 250 G MAGGI AARDAPPELPUREE COMPLEET KOUD TE BEREIDEN
  • 150 g gepasteuriseerde eidooier
  • 900 g water (koud)
Voorbereiding
  • 1
    Kook de rode en gele bieten apart gaar in de CHEF Liquid Concentrate Groenten
  • 2
    Laat de bieten in het kookvocht afkoelen
  • 3
    Weeg 500 gram gekookte rode biet af en blender deze zeer fijn in de thermoblender
  • 4
    Doe dit ook met de gele biet
  • 5
    Meng per soort 150 g eidooier door de massa
  • 6
    Breng op smaak met zout en peper
  • 7
    Vul passende vormen af met de rode en gele bieten flan
  • 8
    Laat deze au bain-marie in de oven garen
  • 9
    Verwarm de CHEF Hollandaisesaus
  • 10
    Voeg de fijngesneden dragon toe
  • 11
    Breng verder op smaak met wat citroensap, zout en peper
  • 12
    Snijd de rest van de bieten in kleine blokjes en verwarm deze in wat boter
  • 13
    Meng het koude water door het MAGGI aardappelpoeder
  • 14
    Voeg de gepasteuriseerde eidooier toe
  • 15
    Spuit rozetten aardappelpuree op een bakplaat
  • 16
    Bak de duchesse aardappel af in een voorverwarmde oven op 180°C
  • 17
    Pocheer ondertussen de kabeljauwfilet gaar
  • 18
    Serveer de kabeljauwfilet met de flan, de blokjes biet en de duchesse aardappel
Allergeen melk
Allergeen logo 'bevat soja' rood met geel - Nestlé Professional
Allergeen logo 'bevat eiwit/geel' rood met geel - Nestlé Professional

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.