Gepocheerde kabeljauw
Flan van rode en gele bieten / Dragonsaus
663KCAL/P.
Ingrediënten
- 750 g rode bieten
- 750 g gele bieten
- 1 L CHEF LIQUID CONCENTRATE GROENTEN
- 300 g eidooier
- Zout
- Peper
- Citroensap
- 1 L CHEF VLOEIBARE HOLLANDAISESAUS
- 20 g dragon
- 1,5 kg kabeljauwfilet
- 250 G MAGGI AARDAPPELPUREE COMPLEET KOUD TE BEREIDEN
- 150 g gepasteuriseerde eidooier
- 900 g water (koud)
Voorbereiding
-
1Kook de rode en gele bieten apart gaar in de CHEF Liquid Concentrate Groenten
-
2Laat de bieten in het kookvocht afkoelen
-
3Weeg 500 gram gekookte rode biet af en blender deze zeer fijn in de thermoblender
-
4Doe dit ook met de gele biet
-
5Meng per soort 150 g eidooier door de massa
-
6Breng op smaak met zout en peper
-
7Vul passende vormen af met de rode en gele bieten flan
-
8Laat deze au bain-marie in de oven garen
-
9Verwarm de CHEF Hollandaisesaus
-
10Voeg de fijngesneden dragon toe
-
11Breng verder op smaak met wat citroensap, zout en peper
-
12Snijd de rest van de bieten in kleine blokjes en verwarm deze in wat boter
-
13Meng het koude water door het MAGGI aardappelpoeder
-
14Voeg de gepasteuriseerde eidooier toe
-
15Spuit rozetten aardappelpuree op een bakplaat
-
16Bak de duchesse aardappel af in een voorverwarmde oven op 180°C
-
17Pocheer ondertussen de kabeljauwfilet gaar
-
18Serveer de kabeljauwfilet met de flan, de blokjes biet en de duchesse aardappel
|
|
|
*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.