Oven-bitterballen wasabi

  • Moeilijkheid
    Gemiddeld
  • Aantal porties
    6

tonijn / wasabi / sesam

Ingrediënten
  • 350g tonijn
  • 30g CHEF LIQUID CONCENTRATE VIS
  • ½L water (koud)
  • 125g MAGGI KTB AARDAPPELPUREE
  • 2st eidooier
  • 2st eiwit
  • 50g wasabi-sesam
Voorbereiding
  • 1
    Snijd de tonijn fijn en breng op smaak met visfond
  • 2
    Maak het water aan met de aardappelpureepoeder
  • 3
    Maak het water aan met de aardappelpureepoeder
  • 4
    Roer het mengsel goed door en rol tussen plastic dun uit (½ cm)
  • 5
    Vorm balletjes van de tonijn
  • 6
    Laat de balletjes goed koelen
  • 7
    Rol de balletjes door de panade
  • 8
    Bak de bitterballen krokant af in een voorverwarmde oven (175°C)

Lekker met: hoisinsaus met sesam & rode curry kroepoek