Gegrilde Avocado met Garden Gourmet Vegetarisch Gehakt

  • Merk

.

Ingrediënten
  • 4 stuks avocado’s
  • 1 eetl limoensap
  • 300 gram Garden Gourmet Vegetarisch gehakt
  • 1 theel paprikapoeder
  • Chilli poeder
  • ½ theel komijn
  • ½ theel Gerookte pimenton (zoet)
  • ½ bosje verse oregano
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 140 gram crunchy mais (blikje)
  • 1 stuks rode ui
  • 100 gram Buitoni tomaten salsa
  • Parmezaanse kaas
Voorbereiding
  • 1
    Snipper de ui. Bak deze met het Garden Gourmet vegetarisch gehakt in een pan en voeg de kruiden toe en de Buitoni tomaten salsa toe. Laat het gehakt lekker pruttelen. Halveer de avocado’s en verwijder de pitte
  • 2
    Bestrijk de snijzijde met een beetje limoensap en olie en grill ze in een (grill)pan aan deze zijde tot er een paar mooie grillstrepen te zien zijn. Roer de mais door het gehaktmengsel. Vul de gegrilde avocado’s met het gehaktmengsel en garneer met wat cherrytomaatjes en geraspte Parmezaanse kaas

INTERESSE IN EEN AFSPRAAK, SAMPLE OF DEMONSTRATIE?