Oosterse salade
De GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes zijn de ideale basis voor jouw vegan curry. Combineer ze met groenten zoals aubergine en babymaïs voor een Sensational restultaat. De Vegan Filet stukjes nemen rijke en romige smaken goed op voor een optimale smaak. Gemaakt van plantaardige ingrediënten, rijk aan eiwit en een bron van vezels.
Ingrediënten
- 1kg GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes
- 1 stuks Rode ui
- 100g Sugarsnaps
- 1 stuks Mango
- ½ bos Munt
- ½ bos Koriander
- 15g CHEF® Liquid Concentrate Asian
- 500g Water
Dressing:
- 50g CHEF® Liquid Concentrate Asian
- 100g Zonnebloemolie
- 5g Sesamolie
- 1 stuks Rode ui
- ½ stuks Rode peper
- ½ stuks Komkommer
- ½ bos Munt
- ½ bos Koriander
- 1 stuks Limoen
Voorbereiding
-
1Maak de CHEF® Liquid Concentrate Asian aan met het water en laat het aan de kook komen.
-
2Leg de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in de bouillon en laat het rustig trekken.
-
3Snijd de groenten
-
4Bak de sugarsnaps zeer kort en voeg toe aan de rest van de groenten.
-
5Snijf de mango in blokken en meng met de salade.
-
6Meng de salade aan met een beetje dressing.
-
7Haal de filet stukjes uit de bouillon en dep droog. Bak de filet stukjes vervolgens kort aan in een pan met een scheutje olie.
-
8Fruit de sjalot, knoflook & rode peper zonder dat de ingrediënten van kleur veranderen.
-
9Voeg de CHEF® Liquid Concentrate Asian toe en laat afkoelen.
-
10Voeg de olie toe en meng alle ingrediënten goed samen tot er een emulgatie ontstaat.
-
11Voeg de gesneden munt, koriander en komkommer toe. Voeg tot slot de zeste van de limoen toe.
Garneer de Oosterse salade met cashewnoten en/ of granaatappelpitjes