Paella van selderij

  • Moeilijkheid
    Moeilijk
  • Aantal porties
    10

Coquille / Chorizo / Inktvis / Mosseltjes

Ingrediënten
  • 400 g knolselderij
  • Paella kruiden
  • 10 st coquille
  • 250 g inktvis
  • 200 g chorizo
  • 150 g geplukte peterselie
  • 150 g witbrood
  • 15 g knoflook
  • 400 g mosselen
  • 4 DL CHEF NATURAL SCHAALDIERENFUMET
  • Citroen
  • Boter
Voorbereiding
  • 1
    Snijd de knolselderij brunoise en fruit aan in olijfolie
  • 2
    Voeg de paella kruiden toe en laat garen
  • 3
    Maak de coquilles schoon en trancheer ze
  • 4
    Trancheer ook de inktvis
  • 5
    Bak de chorizo uit
  • 6
    Maak van de geplukte peterselie, wat witbrood en knoflook een persillade
  • 7
    Maak de mosseltjes schoon en gaar ze kort
  • 8
    Vat alles als volgt samen in een kopje: selderij onder, gevolgd door de coquille en schelpdieren
  • 9
    Strooi de persillade uit over het gerecht
  • 10
    Breng de verwarmde CHEF Schaaldierenfumet op smaak met wat citroen en boter
  • 11
    Serveer de fumet over het gerecht