Paella van selderij
Coquille / Chorizo / Inktvis / Mosseltjes
Ingrediënten
- 400 g knolselderij
- Paella kruiden
- 10 st coquille
- 250 g inktvis
- 200 g chorizo
- 150 g geplukte peterselie
- 150 g witbrood
- 15 g knoflook
- 400 g mosselen
- 4 DL CHEF NATURAL SCHAALDIERENFUMET
- Citroen
- Boter
Voorbereiding
-
1Snijd de knolselderij brunoise en fruit aan in olijfolie
-
2Voeg de paella kruiden toe en laat garen
-
3Maak de coquilles schoon en trancheer ze
-
4Trancheer ook de inktvis
-
5Bak de chorizo uit
-
6Maak van de geplukte peterselie, wat witbrood en knoflook een persillade
-
7Maak de mosseltjes schoon en gaar ze kort
-
8Vat alles als volgt samen in een kopje: selderij onder, gevolgd door de coquille en schelpdieren
-
9Strooi de persillade uit over het gerecht
-
10Breng de verwarmde CHEF Schaaldierenfumet op smaak met wat citroen en boter
-
11Serveer de fumet over het gerecht