Pinsa met Garden Gourmet Vuna
De GARDEN GOURMET® VUNA heeft de heerlijke smaak en structuur van tonijn. Het is een veganistisch alternatief voor echte tonijn, maar dan zonder vis. De GARDEN GOURMET®VUNA is speciaal ontwikkeld voor Foodservice op basis van plantaardige ingrediënten en bevat alleen natuurlijke smaakmakers. Het product is ready-to-eat, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude bereidingen zoals deze lekkere pinsa (kruising tussen pizza en focaccia)!
Ingrediënten
- 10st Pinsa
- 20st Cherrytrostomaten
- 1bos Basilicum
- 1bos Oregano
- 1st Rode ui
- 500g Garden Gourmet Vuna
- 300g Buitoni tomatensalsa
- 200g Zwarte olijven zonder pit
- 100g Kappertjes
Voorbereiding
-
1Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2Pak de pinsa’s en leg deze op een bakplaat.
-
3Bestrijk deze met de Buitoni tomatensalsa.
-
4Snijd de rode ui in halve ringen, de cherrytomaten en zwarte olijven doormidden en pak de kappertjes.
-
5Beleg de pinsa’s met de ingrediënten en bestrooi op het laatst met de gehakte oregano en basilicum.
-
6Bak de pinda's in de oven op 200°C gedurende 5 minuten. Direct serveren.