Roergebakken asperges

  • Merk

Rode curry / Zeekraal

253KCAL/P.

Ingrediënten
  • 1 kg Hollandse asperges AA
  • ½ kg groene asperges
  • 100 g roomboter
  • 4 DL MAGGI RODE CURRY
  • 3 st sjalot
  • 1 st knoflook
  • ½ dl olijfolie
  • 350 g paksoi
  • 350 g zeekraal
Voorbereiding
  • 1
    Schil de Hollandse asperges met een dunschiller zorgvuldig schoon
  • 2
    Snijd 1 cm van de onderkant van de witte en groene asperges af
  • 3
    Snijd beide asperges in korte stukken van ongeveer 5 cm
  • 4
    Roerbak de aspergestukken beetgaar in wat boter
  • 5
    Sauteer de fijngesneden sjalot en de knoflook in wat olijfolie
  • 6
    Voeg hier de paksoi en de zeekraal aan toe
  • 7
    Meng dit door de asperges
  • 8
    Roer de MAGGI Rode Curry er goed door
  • 9
    Breng het gerecht eventueel verder op smaak met de MAGGI Rode Curry
Allergeen logo 'bevat vis' rood met geel- Nestlé Professional
Allergeen melk
Allergeen logo 'bevat schaaldier' rood met geel - Nestlé Professional

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.