Spaanse albondigas
De GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes zijn een veelzijdig product dat gemakkelijk kan worden toegevoegd aan velen warme en koude gerechten. Doordat ze smaken makkelijk absorberen passen ze perfect bij rijke sauzen zoals bij dit recept voor Spaanse Albondigas. Dit gerecht is snel te bereiden en is zeer geschikt voor voor shared dining concepten.
Ingrediënten
- 400g GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes
- 250g BUITONI Tomatencoulis
- 2st Rode pepers, fijn gesneden
- 2st Rode uien, halve ringen
- 5g Piment poeder, gerookt
- 2 tenen Knoflook, fijn gesneden
- 4 plakken Brood, geroosterd
- ½ bos, Peterselie
Voorbereiding
-
1Snijd de rode uien in halve ringen en zet in een scheutje olijfolie aan zonder te kleur
-
2Voeg vervolgens de knoflook, rode peper en piment toe. Voeg hierna de BUITONI Tomatencoulis toe en laat langzaam trekken
-
3Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes toe en laat 10 minuten smoren.
-
4Breng op smaak met peper en zout.
-
5Garneer met de gehakte platte peterselie en het geroosterde brood