LET'S GO VEGA!

Bij GARDEN GOURMET® geloven we in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom willen we, samen met alle chefs in Nederland, gasten inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees. Het consumeren van meer plantaardige producten is namelijk niet alleen lekker, maar ook goed voor het milieu! Daarom helpen we onze klanten om heerlijke plantaardige menucreaties te maken. Zodat we bij elke geserveerde maaltijd samen echt het verschil maken. 100% plantaardig en 100% delicous!

Meer lezen over GARDEN GOURMET®? Klik hier!

garden_gourmet_orange_burger

Inmiddels zoekt meer dan 65% van de gasten naar meer plantaardige opties op de menukaart. Met de producten van GARDEN GOURMET creëer jij unieke plantaardige menucreaties die inspelen op deze toenemende vraag. Van een heerlijke vegan burger tot smakelijke vegan filetstukjes; laat jouw gasten zien hoe lekker plantaardig kan zijn!
   *Bron: GlobalData 2018

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

De keuzes die we maken in het dagelijks leven hebben invloed op onze ecologische voetafdruk. Daarom streven we ernaar om de juiste keuzes te maken met onze producten. Dierlijke landbouw en de bijbehorende broeikasgassen belasten onze planeet en spelen een belangrijke rol in klimaatveranderingen. Met onze producten en recepten willen we inspiratie bieden om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding.