VEGAN WHITE PIZZA
Een all-time favoriet: pizza! Dit keer helemaal vegan, met groene asperges en oesterzwammen. Afgetopt met crispy GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes. De Vegan Filet Stukjes nemen de rijke en romige smaken goed op, voor een optimale smaakbeleving.
Ingrediënten
- 300g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
- 5st Voorgebakken pizza bodems
- 30 ml CHEF Liquid Concentrate Mushroom
- 500ml Vegan Crème fraîche
- 3st Vegan Mozzarella (3x125g)
- 500g Groene asperges
- 500g Oesterzwammen
Voorbereiding
-
1Mix de vegan crème fraîche met de CHEF Liquid Concentrate Mushroom, and verdeel het met een lepel over de pizza bodems
-
2Verdeel de vegan mozzarella, de gesneden asperges en oesterzwammen over de pizza
-
3Voeg nu ook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes toe aan de pizza
-
4Druppel voor het bakken wat olijfolie over de pizza
-
5Plaats de pizza in de voorverwarmde oven (225 °C) en bak 7-9 minuten, tot de pizza krokant is en de kaas is gesmolten.
- Je kunt deze pizza met nog meer groenten beleggen: denk aan spinazie of courgette
- Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.