Pokébowl met Garden Gourmet Vuna

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De GARDEN GOURMET® VUNA heeft de heerlijke smaak en structuur van tonijn. Het is een veganistisch alternatief voor echte tonijn, maar dan zonder vis. De GARDEN GOURMET®VUNA is speciaal ontwikkeld voor Foodservice op basis van plantaardige ingrediënten en bevat alleen natuurlijke smaakmakers. Het product is ready-to-eat, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude bereidingen zoals deze verfrissende pokébowl.

Ingrediënten
  • 600g Garden Gourmet Vuna
  • 2st Avocado
  • 2st Mango
  • 20st Radijs
  • 200g Versgesneden rode kool
  • 1st Komkommer
  • 400g sojaboontjes uit de dop
  • 1dl Water
  • 50g Gember
  • 10g CHEF Liquid Concentrate Asian
  • 2 eetlepels Palmsuiker
  • 1 eetlepel Tamarindepuree
  • 8st Rode Thaise pepertjes
  • 1st Sjalot
  • 1st Bosui
  • 2t Knoflook
  • 1/2 eetlepels Geroosterde plakrijst
Voorbereiding
  • 1
    De ingrediënten in de gewenste vorm snijden (mango, radijs, rode kool & komkommer).
  • 2
    Alle componenten in een bord rangschikken.
  • 3
    Dressing maken: rooster de plakrijst goudbruin. Zodra deze afgekoeld is in een vijzel doen en fijnvijzelen tot een poeder. Alle ingrediënten in de keukenmachine doen en blenden (niet te glad).
  • 4
    Dressing over de pokébowl dresseren. Klaar om te serveren.